Jeg heter Hans Kristian Jørgensen 48 år. Er gift og har 3 barn. Jobber til vanlig som operativ leder/innsatsleder helse i Oslo/Akershus, da snakker vi om et dekningsområde på 1,4 millioner mennesker, 35 ambulanser kveld/natt og 50-60  på dagen. Jeg har også jobbet 12 år på motorsykkel ambulansen i Oslo noe jeg er veldig stolt av. Har nærmere 30 års prehospital erfaring.

Store deler av fritiden går til MC turer i flott natur hvor jeg lager enkle retter på
stormkjøkken/Ooni ovn eller mat ute på mitt flotte utekjøkken jeg har laget meg i hagen. Jeg er jordnær og lager maten enkel, men eksklusiv i form av smak med den formening om at skal være mat som alle skal kunne lage, selv i ung alder, dette er og en av grunnene til at jeg har ofte med meg min sønn som hjelper. Det å lage mat og glede andre er en av minne måter og takle stresset i hverdagen. Jeg fikk min nye Harley Davidson Pan America august 2021. Har til nå kjørt 50000 km.

I jobben min tenker jeg mye på mental helse, det å legge vekt på viktigheten av et sunt liv gjennom å opprettholde en sunn mentalitet. Dette deler jeg på min Instagram konto @biker.kost en konto i stor vekst. Jeg når ut til mange kontoer og har engasjement blant følgere hvor flere er internasjonale. Får utelukkende positive tilbakemeldinger og har inspirert mange følgere. Formålet med denne nettsiden er å nå både den samme målgruppen som følger jeg har på Instagram og etter vært YouTube. Dette gjennom blogginnlegg, video og bilder.

Her vil det også være mulighet for samarbeidspartnere og sponsorer og få produktplassering med hyperlenker til deres sider og produkter.

Foto: Caroline Utti/NRK

Foto: Caroline Utti/NRK

Et av mine sommerprosjekt 2023 er en mc turen til Nordkapp. Jeg har fått sveiset et feste til pizzaovnen min på motorsykkelen.

Turen startet fra Drammen siste uka i mai og vare ut første uka i juni. Vil  kjøre nordover via Lofoten til Nordkapp Platået, der jeg snur og reiser hjemover. Målet var å finne mange flotte steder på veien, der jeg  møte folk og tok en prat det ble mye god mat fra ovnen på motorsykkelen min.

Mange har hatt det tøft de 3 siste årene under pandemien. Min tanke er at jeg tar det lange steget med ønsket om at flere tar de små. Det er ikke viktig for meg hvor langt du har gått eller hvor mange topper du har besteget. Jeg er mer opptatt av at en tar steget over dørterskelen, kommer seg ut og fokuserer på de fine og positive tingene vi har i livet.

Resten av sesongen bruker jeg på turer i marka sammen med familien og venner. Jeg legger ned mye tid og i å få videoene mine til å bli så gode som mulige. Jeg holder også temakvelder og foredrag for større og mindre bedrifter/organisasjoner der jeg forteller om mc eventyrene og erfaringer jeg har gjort meg.

Jeg har også et ønske om at vi fokuserer mere på å fremme små og mellomstore norske bedrifter for økonomi og det lokale samfunnslivet. Selv om en bedrift har få ansatte, skaper den store ringvirkninger. Dette vil sikre inntektene kommunene trenger og skapearbeidsplasser, Det at vi kan skape liv til byer og lokalsamfunnet ser jeg på som en stor gevinst. Håper på et positivt svar.

Mvh
Hans Kristian Jørgensen
Mail: villaendelig@gmail.com
Telefon: 40013616