Møt Hans Kristian Jørgensen, en engasjerende og inspirerende familiemann med nærmere 30 års erfaring i ambulansetjenesten.

Gjennom foredrag retter han blikket mot viktigheten av mål i tilværelsen. Han vil servere tankevekkende historier fra sine mange år som paramedic og innsatsleder helse.

Utallige ganger har han vært førstemann på skadestedet der han har møtt mennesker og hendelser som har gjort sterke inntrykk, men det var da han var først på skadestedet til sin egen bror at jobben hans fikk en ny dimensjon.

Betydningen av å sette seg mål og jobbe for å nå disse handlet om noe mer enn seg selv og egen karriere. Historiene du får ta del i er tankevekkende.

Hans Kristian har utvilsomt erfart livet. Som innsatsleder Helse med ansvar for samarbeid og koordinering under kriser er han opptatt av relasjonen til sine kollegaer.

Han er opptatt av å finne frem til fellesnevneren i relasjoner og bygger videre på disse for å danne et godt bånd. Da Hans Kristian stod mitt i covid-pandemien og erfarte menneskers ensomhet ute i felten, utviklet han et nytt mål. Han ville nå ut til folket og danne en felles møteplass og referansepunkt hvor folk var invitert på pizza og matlaging.

Budskapet er enkelt. For bedre fysisk og mental helse: kom deg ut. Snakk med folk. Foredraget er engasjerende og kan tilpasses målgruppen. Kanskje vil du også bli inspirert til å endre kurs i livet selv. Kontakt oss for videre planlegging. Sensitivt innhold blir profesjonelt behandlet. 

Jeg tilbyr foredrag og kurs innen:

• Mental helse
• Krisehåndtering
• Motivasjon

Temakvelder:

• MC eventyr og erfaringer

Har du spørsmål er det bare å ta Kontakt:

E-post: foredrag@bikerkost.no Telefon: 40013616

 

Min historie:

Les her!
  Karrieredagen ved Fakultet for sykepleie- og helsevitenskap, Nord Universitet, campus Bodø. 31.01.24

                                                      Eksempler på oppdrag

  Foredrag og pizza Straandtreffet

  Theme night Harley Davidson, Oslo

  Se også:

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *