Hunter premium pizzahjul

Hunter premium pizzahjul

Nå som jeg har blitt en stolt ambassadører for Brusletto skal jeg få teste ut en del av deres fantastiske kniver og redskap. Her er en test har av det fantastiske pizzahjulet til Brusletto. Hunter Premium Pizza hjul er et klassisk og eksklusivt pizzahjul med skarpt skjær. Tykkelsen på hjulet er på 0,5 mm. Med dette store pizzahjulet skjærer du enkelt opp pizzaer med tynn og tykk bunner. De har brukt samme skaft som på deres populære Hunter-kniv, som gir en eksklusiv følelse. Pizzahjulet er håndlaget, og satt samme på deres fabrikk på Geilo
Pizzahjulet må vaskes for hånd. Total lenge er 23,6 cm.

Gravering på blad

Gjør du som meg kan du få gravering på bladet eller skaftet, alternativet dersom du bare skal ha gravering på enten skaft eller blad. De graverer normalt sett på motsatt side av logoen på knivbladet. Noen få kniver har logo på begge sider (for eksempel Hunter og Hunter Premium). I disse tilfellene så graverer de der de ser det er mest hensiktsmessig avhengig av lengden på teksten.

BRUSLETTO har livstidsgaranti på alle sine Bruslettokniver som er produsert ved fabrikken på Geilo. Dette gjelder ved normal bruk.

Link til Brusletto!

Garanti

Vi har livstidsgaranti på alle våre Bruslettokniver som er produsert ved fabrikken på Geilo. Dette gjelder ved normal bruk. Hvis det er brukerfeil, gjelder ikke garantien. Har du vært så uheldig at noe galt har skjedd med varen du kjøpte av oss ber vi deg kontakte oss pr. mail med en utfyllende melding om saken og send gjerne med bilder. Noen ganger trenger vi ikke varen i retur så det er best at du avventer innsending av defekt vare til du får beskjed om dette. Vi vil løse saken så raskt som mulig, men det kan ta noen dager avhengig av hva feilen er. Vi vil reparere kniven eller sende deg en ny tilsvarende kniv.
Jeg har et ønske om at vi fokuserer mere på å fremme små og mellomstore norske bedrifter for økonomi og det lokale samfunnslivet. Selv om en bedrift har få ansatte, skaper den store ringvirkninger.

Dette vil sikre inntektene kommunene trenger og skapearbeidsplasser, Det at vi kan skape liv til byer og lokalsamfunnet ser jeg på som en storgevinst. Det gjør meg ekstra stolt av og kunne være en ambassadør for Brusletto en dedikert fabrikk fra Geilo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *