MC-tur Atlanterhavsveien

Motorsykkeltur – Atlanterhavsvegen

Dette er en fantastisk MC-tur som gir deg mulighet til å oppleve den vakre Atlanterhavsvegen. Denne ruten er rundt 8 km lang del av fylkesvei 64, og er en perfekt måte å kjøre mellom Molde og Kristiansund.

Turen er en av de fineste nasjonal turistveiene på Nordmøre i Møre og Romsdal. Du får muligheten til å kjøre over 8 bruer som går over øyene Strømsholmen, Skarvøya, Myrbærholmen, Lyngholmen, Eldhusøya, Storlauvøya og Litllauvøya. Når du kommer til Eldhusøya finner du en stor rasteplass med vakker utsikt mot havgapet. Her er det verdt å ta en pause. Storseisundbrua er den lengste og kanskje mest kjente av de 8 bruene. Brua har en lengde på ca 260 meter. Jeg anbefaler å kjøre denne ruten når været er pent, eller som vi gjorde, i solnedgangen. Husk at denne veien ligger helt ut mot Norskehavet. Dette kan gjøre kjøreruten noe mere krevende når det er værhardt, men også magisk. Her komme du tett på kystnatur og vil kunne oppleve det marine dyreriket.

Området rundt Atlanterhavsvegen er rikt på sjøfugl og sel. Er du glad i å fiske vil du finne en rekke bra fiskesteder på veien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *