Mine anbefalte produkter: Hällmark og Brusletto

HÄLLMARK SAMMENLEGGBAR GRILL

Nå som jeg har blitt en stolt ambassadører for Hällmark og Brusletto skal jeg få teste ut en del av deres fantastiske kniver og utstyr. Solen viste seg fra sin beste side i dag og jeg og junior bestemte oss for en tur i marka. Hällmark har produsert en fantastisk, fleksibel kullegrill som er sammenleggbar som jeg fikk testet ut i dag. Denne imponerte meg stort. Den var lett og montere og den fungerte helt magisk. Den er på størrelse med en bærbar pc/Mac. Størrelse er 36×26 cm og den er produsert i rustfritt Stål. Denne kommer dere til å se mere av fremover.

BRUSLETTO HUNTER PREMIUM SPATULA STEKESPADE

Jeg fikk også testet ut Hunter Premium Spatula som er en elegant stekespade utviklet for pizzasteking. Jeg vil påstå at den også er godt egnet som grillverktøy for å snu hamburgere og kjøtt. Herer det brukt samme skaft som på deres populære Hunter-kniv. Det gir en eksklusiv følelse når du står og kokkelerer. Hunter Premium Spatula er håndlaget, og satt sammen på deres fabrikk på Geilo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *