Sikkerhet Først!

      Hei alle sammen, Jeg vil ta opp noe som er utrolig viktig for meg, nemlig motorsykkelsikkerhet. 

 

Jeg hører stadig vekk unnskyldninger som «Det er for varmt,» «Jeg skal bare en liten tur,» eller «Det er ikke kult.» Men sannheten er at ulykker kan skje når som helst, uansett hvor kort turen er. Derfor er det viktig å bruke riktig sikkerhetsutstyr hver gang du er ute på veien. Jeg forstår at det kan virke slitsomt å ta på seg alt utstyret, spesielt når du bare skal en kort tur til butikken eller til jobb. Men det finnes alternativer som ikke bare vil beskytte deg, men også gjøre turen tryggere og mer komfortabel.

 

Jeg har laget en avtale med Bullfighter Lier der jeg vil teste ut diverse produkter og vise dem frem, slik at dere kan få se det fantastiske utvalget de har. Jeg oppfordrer alle førere, til å vurdere bruk av sikkerhetsutstyr når de er ute på veien. Hver tur bør være en anledning til å bruke det beste sikkerhetsutstyret tilgjengelig.

 

Jeg har et ønske om at dere som cruiser rundt uten sikkerhetsutstyr kan ta en titt på disse produktene fra Bullfighter. De tilbyr et imponerende utvalg av motorsykkel klær i alle utførelser: skinnjakker, tekstiljakker, Kevlar®-jakker og Gore-Tex®-klær. Uansett hvilken årstid det er, har de klær som passer, enten det er luftige sommerklær for varme dager eller tøy som beskytter mot kjøligere temperatur. De tilbyr også jakker fra kvalitetsmerker som Richa, Alpinestars, og Sweep. Som en ekstra fordel vil de som bruker rabattkoden «Bikerkost» få rabatt på utvalgte varer hos Bullfighter på nett og i butikken på Lier. 

 

Så la oss prioritere sikkerheten, se bra ut og føle oss trygge på veien. Det finnes ingen unnskyldning for å sette sikkerheten til side når det finnes så mange gode alternativer der ute. La oss alle ta ansvar og sørge for at vi er trygge hver gang vi er ute på veien! Takk for at du tok deg tid til å lese dette, og husk: Sikkerhet først

Bullfighter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *