Dag 15 Nordkapp-prosjektet: Hellvik-Kristiansand

 

Jeg ble ringt opp av en bedrift i Kristiansand og spurte om jeg kunne komme og servere pizza for dem til lunsj. Det er et godt tiltak for arbeidsmiljøet og tenker at dette blir det siste oppdraget før jeg fullfører Nordkapp prosjektet.

 

 

 

Jeg våkner opp i Hellvik, utvilt og klar for en ny dag. Etter en hyggelig frokost og noen gode samtaler med min venn JB, setter jeg kursen mot Kristiansand, hvor min venn Morten bor. Det blir en kort kjøretur på ca 20 mil til Kristiansand, og jeg gleder meg til å tilbringe tid med Morten og hans familie. Vel fremme i Kristiansand blir jeg godt tatt imot av Morten og hans kone. De har også forberedt deilig grillmat til meg, og vi koser oss sammen. Jeg deler mine opplevelser fra Nordkapp-reisen, og de lytter interessert til mine historier.  Morten hjelper meg også med å kjøpe inn alt jeg trenger til pizzaoppdraget på OK Marina, og jeg setter stor pris på hans hjelp.

 

 

Dag 16 Kristiansand – Drammen

Neste morgen våkner jeg opp i Kristiansand, og jeg spiser en god frokost sammen med Morten og familien. Jeg setter så kursen mot OK Marina, en bedrift som har leverer kvalitetsutstyr til fiskeri- og havbruksnæringen. På OK Marina blir pizzaovnen varmet opp fra motorsykkelen, og jeg lager forskjellige varianter av hjemmelagde pizzaer. Stemningen er god, og alle ansatte virker veldig fornøyde med maten. Jeg serverer også den populære lakse pizzaen, som faller i god smak blant de som jobber i fiskevirksomheten. Det er en hyggelig stund,

Etter noen timer med gode samtaler, latter og god pizza, avslutter jeg oppdraget hos OK Marina. Det har vært en vellykket og minneverdig opplevelse, men nå er det på tide å si farvel og takke for seg.

Sørlands avisen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *