Dag 16 Nordkapp prosjektet

Det har vært en vellykket og minneverdig opplevelse, men nå er det på tide å si farvel og takke for seg.

Jeg setter meg på motorsykkelen og begynner kjøreturen hjemover til Drammen. Tanken på at jeg bare er 30 mil unna å bli gjenforent med kone og barn gir meg ekstra energi. Etter en lang og begivenhetsrik reise er jeg endelig tilbake på Gulskogen i Drammen.

Familien min tar imot meg med glede og varme. Det er en rørende og fantastisk avslutning på Nordkapp-prosjektet. Jeg deler mine opplevelser med dem, og vi sitter sammen og nyter kvelden.

Nordkapp-reisen har vært en uforglemmelig opplevelse, og jeg er så takknemlig for hvert eneste øyeblikk jeg har hatt underveis. Det har vært en reise fylt med nye vennskap, vakre landskap og herlige smaker. Med hjertet fullt av takknemlighet avslutter jeg mitt reisebrev her, og jeg ser frem til å dele flere eventyr med familie og venner i fremtiden.

Jeg har nå tatt det lange steget i håp om at flere tar de små. Jeg er allerede igang med neste mc eventyr 2024 som vil være Island rundt på motorsykkel.

 

 

Les også:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *