Dag 8 Nordkapp prosjektet: 

Kjære reisevenner,

Dag 8 av vårt Nordkapp-prosjekt har endelig kommet, og vi står nå på toppen av vårt mål, Nordkapp-platået. Dette vil gi rikdom i seg selv. Frøene en sår vil høste frukt. Utfordringen og erfaringene vil skape mer motivasjon for andre utflukter og andre prosjekter i fremtiden. Denne reisen har kostet mye. Det å kjøre mc fra Drammen til Nordkapp i 0-09 grader i regn og sludder nesten hver dag i over 270 mil er ikke lystbetont. Men å sette seg mål og gjennomføre dem er en seier i seg selv. Håper dette budskapet inspirerer andre også.

 

Dagen startet med en god frokost på hotellet. Temperaturen ute var 3 grader og blanding av opphold, regn og sludd. Tenkte at motorsyklene skulle få seg en god vask før vi kjørte opp til Nordkapp-platået. Jeg hadde gjort avtale med Kjetil som er en god kollega av meg på Honningsvåg ambulanse. Her fikk vi spylt og vasket syklene grundig. Det var også veldig hyggelig å møte de hyggelige personalet som jobbet på stasjonen. Etter dette var det klart for å ta tak i dagens gjøremål. Må si at jeg hadde noen sommerfugler i magen på turen opp til Nordkapp platået. Jeg hadde avtalt med sikkerhetsansvarlig at vi skulle få kjøre inn på området slik at vi fikk en god plassering. Dette gikk smertefritt og vi ble tatt godt imot av hyggelige vakter som ga oss varm kaffe.

 

Tusen takk til alle dere herlige mennesker jeg har møtt på veien. Tusen takk til elevene på Vg1 og Vg2 RM Nordkapp videregående skole på Nordkapp som ble med til å lage pizza, dette er jeg sikker på at dere ikke vil glemme. Ikke alle som får muligheten til å være med og lage pizza fra en motorsykkel i 3 grader og sludd på Nordkapp. Dere har vært fantastiske, og jeg er veldig stolt av dere. Blir en 6 fra meg. Vil også takke Thomas min barndomskamerat som har vært med meg på reisen. Nå er vi halvveis, men målet er nådd. 

Husk og nyt de små tingene, for en dag vil du kanskje se tilbake og oppdage at det var de som øyeblikkene som var de store.

Etter en lang dag var det på tide å sette kursen nedover. Været er det samme, og vi velger å kjøre til Oksfjord familiecamping en kjøretur på ca 37 mill. Oksfjord familiecamping en koselig campingplass ved foten av det spektakulære Kvænangsfjellet i Nord-Troms, i vannkanten til Oksfjordvannet. Når vi omsider kom frem på kvelden ble vi møtt av en hyggelig kar som hadde varmet opp hytta til oss. Det viste seg at dette også var en tidligere kollega fra ambulansetjenesten fra Nord-Troms. Skal dere ha et stopp på denne strekningen, er dette et sted jeg vil anbefale. Fantastiske flotte hytter som var preget av mye omsorg. Hyggelig og komme til et sted som er så rent og pent med fantastiske hytteregler.

 

Reisen har vært utfordrende, men samtidig har den gitt oss utrolige opplevelser, minner og muligheten til å møte fantastiske mennesker underveis. Vi er takknemlige for hver kilometer, hver utfordring og hver mulighet til å utforske naturens skjønnhet på to hjul. 

 

Nå ser vi frem til resten av eventyret, da veien hjem vil gi oss enda flere uforglemmelige opplevelser.

oksfjordfamiliecamping

Les også:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *