Dag 9 Nordkapp prosjektet: 

Kjære reisevenner,

Dag 9 av vårt Nordkapp-prosjekt starter med en herlig morgen ved Oksfjord Familiecamping. Vi våknet til lyden av den koselige bekken bak hytta, og solen viste seg endelig etter dager med regn og kulde. Det var en magisk følelse å se dampen fra våre motorsykler sakte forsvinne når de tørket opp under de varme solstrålene. Frokosten på terrassen var deilig, og den varme kaffen ga oss en ekstra energiboost for dagens eventyr.

 

Dagens rute er på rundt 50-60 mil, og målet vårt var å nå Lofoten og Svolvær. Selv om været var lovende da vi våknet, hadde værmeldingen varslet om regn og sludd. Vi hadde blitt vant til utfordrende vær, men denne dagen hadde vi et lite håp om at vi skulle få oppleve litt bedre forhold. Dessverre viste været seg ikke å være på vår side, og gradestokken sank til rundt 2-3 grader, med regn og sludd bygger som våre trofaste følgesvenner resten av kjøreturen denne dagen.

Vi valgte å kjøre på E6 en stund, og underveis hadde jeg en avtale med en av de mange radiokanalene som hadde fulgt vår reise. Et kort intervju og en liten pause på veien var en fin avveksling. Etter mange timer på veien kom vi til Bjerkvik, hvor vi svingte av mot E10 for å fortsette reisen mot Svolvær. Når vi kom frem hadde vi vært på syklene i hele 9 timer, og det var deilig å komme frem og kunne strekke på bena. Vi fant oss en liten hytte vi leide på Hammerstad camping, og det var en stor lettelse å kunne tørke alt som hadde blitt gjennomvåt av regnet.

 

 

Vi er nå midt i vår utrolige reise, og selv om været ikke alltid har vært på vår side, har vi opplevd så mye fantastisk underveis. De utfordrende forholdene har ikke stoppet oss fra å fortsette mot våre mål, og vi har lært å sette pris på de små øyeblikkene av glede og lykke. Turen har gitt oss uforglemmelige minner og møter med utrolige mennesker som har bidratt til å gjøre denne reisen til noe helt spesielt.

 

 

Nå ser vi frem til fortsettelsen, når vi skal utforske Lofoten og alle dens skjulte skatter. Selv om været ikke alltid er med oss, vet vi at hver kilometer på veien er verdt det når vi får oppleve den majestetiske naturen og møte de hjertevarme menneskene som bor her.

Les også:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *