Dag 13 i Nordkapp-prosjektet: Trondheim-Bergen

Dag 13 av vårt fantastiske Nordkapp-prosjekt, klare for å utforske Vestlandet og Sørlandet! Thomas har dessverre noen forpliktelser hjemme og setter kursen mot Drammen. Men jeg føler meg ikke helt ferdig med dette eventyret, så jeg bestemmer meg for å fortsette alene og ta turen langs kysten. Etter å ha fått full støtte hjemmefra, er jeg klar for de nye opplevelsene som venter meg.

 

Morgenen starter med en deilig hotellfrokost i Trondheim. Når vi er mett og klar, pakker vi opp motorsykkelen og jeg tar farvel til Thomas, som har vært en super reisekamerat. Han tar veien hjem, mens jeg vender snuten mot Vestlandet. I morgen skal jeg lage pizza til en MC-klubb for veteraner der, og jeg gleder meg til å møte fantastiske mennesker og dele gode øyeblikk.

Ruten langs kysten fra Trondheim til Bergen er en fantastisk opplevelse i seg selv. Den tar meg gjennom det varierte landskapet langs Norskekysten og gir meg enda flere uforglemmelige øyeblikk. Første stopp på turen er Kristiansund, en koselig by.

Veien tar meg gjennom sjarmerende kystsamfunn, med utsikt over fjorder og hav. Været er også blitt fantastisk.

 

Etter å ha utforsket Ålesund og Florø, hvor jeg fikk oppleve det maritime livet, begynner jeg å nærme meg Bergen. Den lange veien har vært en reise gjennom tid og sted, med en blanding av kystkultur, historie og natur.

Denne lange reisen tar omtrent 15 timer, inkludert pauser og fergeturer. Etter en lang, men begivenhetsrik dag ankommer jeg Bergen kl. 05:30 om morgenen. Jeg finner meg en gress-slette utenfor huset til veteranene, hvor jeg kan slå opp teltet og ta en velfortjent hvile. Etter noen timers søvn våkner jeg til et strålende vær.

 

Nå venter Bergen på meg. Jeg gleder meg til å utforske denne sjarmerende byen og dele gode øyeblikk med veteranene på MC-klubben. Denne turen har vært så mye mer enn bare en tur på motorsykkel, det har vært en reise gjennom Norges fantastiske landskap og inn i hjertene til de flotte menneskene jeg har møtt.

Les også:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *