Ask gård, en smak av eventyr og norsk kvalitetsmat

Jeg er stolt av å presentere en liten perle av en gård, nemlig Ask gård i utkanten av Nordmarka ikke langt fra Jevnaker. Gården kan skille seg med en historie som går helt tilbake til år 1400, og beliggenheten med en fantastisk utsikt til Randsfjorden gjør at man får følelsen av å være midt i et eventyr. Det mest spesielle med Ask gård er imidlertid at dette eventyret er hentet rett fra virkeligheten.

 

 

Historien om Kristoffer og Anne Marthe begynte med gårdsforedling av egne råvarer, men har utviklet seg til å bli en suksesshistorie innen produksjon av norsk kvalitetsmat. Kristoffer og Anne Marthe har vært innovative og innovative på alle måter. Gårdsanlegget i skogkanten mot Nordmarka ble for lite, og et nytt anlegg ble bygget i 2021 for å imøtekomme den økende etterspørselen. Alt er gjort fra bunnen av og tilpasset dagens behov. Produktene fra Ask gård har en helt fantastisk smak, og det er ingen tvil om at råvarene de bruker er av aller høyeste kvalitet. Ask gård legger stor vekt på dyrevelferd og økologi i produksjonen, og en del av råvarene vil fortsatt være økologiske. I tillegg kjøper Ask gård slaktegris fra lokale bønder, som er frilandsgris som selv kan bestemme om de vil være ute eller inne. Dette gir en helt spesiell smak på produktene deres. I stedet for økologisk kraftfor, som ofte importeres, får grisene mat fra lokale kilder som korn, grønnsaker. Jeg tør å påstå at Ask gård lager den beste spekematen i Norge. Det er en sann glede å kunne få visse frem disse fantastiske produktene til mine følger og venner.

 

Jeg ønsker også å understreke viktigheten av å støtte små og mellomstore bedrifter i Norge. Selv om bedrifter som Ask gård ikke har mange ansatte, skaper de likevel store ringvirkninger. Dette gir kommunene inntekter og skaper arbeidsplasser, og gir en ny vitalitet til byer og lokalsamfunn som er uvurderlig.

 

Jeg oppfordrer alle til å prøve produktene fra Ask gård, og på den måten bidra til å støtte opp under en bedrift som virkelig gjør en forskjell.

   

Jeg tør å påstå at Ask gård lager den beste spekematen i Norge. Det er en sann glede å kunne få visse frem disse fantastiske produktene til mine følger og venner. Jeg ønsker også å understreke viktigheten av å støtte små og mellomstore bedrifter i Norge. Selv om bedrifter som Ask gård ikke har mange ansatte, skaper de likevel store ringvirkninger. Dette gir kommunene inntekter og skaper arbeidsplasser, og gir en ny vitalitet til byer og lokalsamfunn som er uvurderlig.

 

Jeg oppfordrer alle til å prøve produktene fra Ask gård, og på den måten bidra til å støtte opp under en bedrift som virkelig gjør en forskjell.

 

 

Les også:

Askgaard

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *