Dag 7 Nordkapp prosjektet: Ravelseidet – Honningsvåg

Vi våkner opp til dag 7 på vår utrolige reise, og med Nordkapp-platået bare 40 mil unna, er det en følelse av spenning og forventning i luften. Vi er imidlertid klar over at været kan by på utfordringer, da gradestokken nekter å stige over 5 grader og ligger hovedsakelig på 3 grader. Med sludd og regn i luften er det klart at vi står overfor nok en krevende dag på motorsyklene.

Vi legger ut fra Ravelseidet med fokus på å nå Alta som mål 1. Det er kun en kjøretur på 20 mil. Alta, en vakker by med mange flotte steder. Det er her vi tar en velfortjent pause, fyller på drivstoff og tar en varm kopp kaffe for å holde oss varme i det kalde været mens vi nyter varmen på bensinstasjonen.

 

Etter å ha ladet opp energien i Alta, er det på tide å fortsette ferden mot Honningsvåg, det er nå kun 20 mil igjen til Nordkapp og det føles som et stein kast. Veien fremover tar oss gjennom det imponerende landskapet, og vi kan ikke la være å bli overveldet av den spektakulære naturen som omgir oss. Vi kjører langs svingete veier.

Selv om været er kaldt og regntungt, lar vi ikke det dempe vår entusiasme. Vi er fast bestemt på å fullføre reisen og nå målet. Med hver kilometer som går, bringer vi oss nærmere dette ikoniske reisemålet og oppfyllelsen av vår drøm om og servere pizza fra motorsykkelen på Nordkapp platået.

 

Vi nærmer oss Honningsvåg, Den nordligste byen i Norge. Jeg klarer ikke unngå å føle på en blanding av spenning og glede. Vi vet at Nordkapp-platået venter på oss, og vi er ivrige etter å oppleve den storslåtte naturen og følelsen av å være på kanten av verden.

Med denne tanken i bakhodet fortsetter vi vårt eventyr, klamrer oss fast til håpet om en fantastisk opplevelse. Og selv om veien kan være utfordrende og gradestokken kryper mot null, er vi fylt med en besluttsomhet og en lidenskap for eventyr som driver oss fremover.

Vi er i ett med veien, ett med naturen og ett med øyeblikket. Og selv om tåken kan hvile tungt over oss og regnet kan piske mot våre hjelmer, lar vi ikke dette stoppe oss.

 

 

Nå vet vi at på slutten av denne reisen venter Nordkapp-platået, et symbol på vårt mot og vår utholdenhet. Og når vi endelig når frem til dette mektige stedet, vil vi bære med oss minner, erfaringer og følelsen av å ha erobret Nordkapp prosjektet på to hjul.

 

Når vi kommer til Honningsvåg, er valget lett. Vi velger å ta noen velfortjente netter på hotell.

Det er lørdag og Jeg har invitert med kokkeklassen på Honningsvågs skole med på og servere pizza. De er klare først på mandag. Dette gir oss litt puste rom og en ypperlig mulighet til å utforske byenes flotte restauranter og severdigheter. Jeg får også tatt årets første svømme tur i det fantastiske havnebassenget.

Les også:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *