Impregnering av motorsykkel tøy

Nå nærmer våren seg med storm skritt, og det er det viktig å impregnere mc jakken og buksen før sesongen starter. Det finnes mye på markedet, men min favoritt er Muc-Off Technical Muc-Off Rain Shield Re-Proofer. Dette hjelper meg å holde meg tør gjennom sesongen. Jeg anbefaler at du rengjør det tekniske plagget ditt med Muc-Off Technical Wash før du behandler med Wash-In Rain Sheild Re-Proofer for best resultat.

Les BN Shop sine anbefalinger:

 

Muc-Off Rain Shield Re-Proofer er en enkel «Wash-in impregnering. Det vil si at man bruker denne i vaskemaskinen, som gjør at man får impregnert absolutt alle området på tekstilet, utsiden, innsiden, sømmer, lommer osv. Muc-Off Rain Shield Re-Proofer er laget for å gjenopprette alle tekstiler som er vannavstøtende, men som har begynt å miste effekten. Den banebrytende DWR-behandlingen skaper en barriere for å holde dine tekniske plagg værbestandige, men også pustende i årene som kommer.

– Forlenger levetiden og funksjon
– Kan brukes på hvilket som helst teknisk eller vanntett/vannavvisende stoff, inkludert Gore-Tex®, Polartec®, Pertex®, eVent®
– Avviser våt gjørme og smuss og beskytter mot flekker
– Påvirker ikke tekstilets pusteegenskaper
– Miljøvennlig, biologisk nedbrytbar, fri for PFC( Fluorkarboner)
– Beskyttelsen er aktivert innen 24 timer

Brukerveiledning:
1. Vi anbefaler at du rengjør det tekniske plagget ditt med Muc-Off Technical Wash før du behandler med Wash-In Rain Sheild Re-Proofer for best resultat.
2. Rist flasken godt for å aktivere formelen.
3. For best resultat anbefaler vi etterbehandling av plagg separat.
4. Bruk ca.100 ml (20 korker) per store plagg som for eksempel en jakke, eller 25 ml (5 korker) på to mindre plagg. Bruk 5 korker ved håndvask.
5. Hell produktet direkte i vaskemiddelskuffen på vaskemaskinen.

Les også:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *