Pizza brød på stormkjøkken

Ingredienser:

  • 500 g pizza deig
  • 100 g spekeskinke
  • 100 g fetaost
  • En håndfull spinatblader
  • En håndfull oliven
  • 2-3 små tomater
  • Olivenolje
  • Salt og pepper

 

 

Fremgangsmåte:

  1. Ta ut pizza-deigen fra kjøleskapet og la den hvile i romtemperatur i ca. 30 minutter før du begynner å arbeide med den.
  2. Kjevle ut pizza-deigen så den passer inn i Omnia-bakeformen. Du kan også klippe til deigen med en saks hvis det er lettere.
  3. Sett den skålformede underdelen av Omnia på stormkjøkkenet, og legg bakeformen på toppen av denne.
  4. Smør bakeformen med litt olivenolje, og legg deretter pizza-deigen oppi. Pass på at deigen dekker hele bunnen av bakeformen.
  5. Forvarm stormkjøkkenet på medium varme, og sett så Omnia-bakeformen på toppen av den skålformede underdelen.
  6. Fordel spekeskinke, fetaost, spinat, oliven og tomat på toppen av deigen.
  7. Drypp over litt olivenolje og krydre med salt og pepper etter smak.
  8. Sett bakeformen tilbake i Omnia, og legg på lokket med ventilasjonshullene åpne.
  9. La pizza-brødet steke i Omnia, eller til fyllet er varmt og osten er smeltet.
  10. Når pizza-brødet er ferdig, tar du bakeformen ut av Omnia og lar det avkjøle seg litt før du skjærer det i serveringsstykker.

Nå kan du nyte ditt deilige pizza-brød på stormkjøkkenet ditt under dine MC-turer i naturen. Lykke til, og god tur!

Les også:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *