Dag 1 Nordkapp prosjektet: Drammen-Steinkjer

Jeg vil gjerne dele vår første dag av vårt motorsykkel-eventyr med dere, fra Drammen til Steinkjer, med noen minneverdige stopp underveis. Her er en beskrivelse av ruten og opplevelsene vi hadde:

 Vi startet vår motorsykkel reise fra Drammen, og vår første destinasjon var Aulestad, hjemmet til den kjente forfatteren Bjørnstjerne Bjørnson. Vi fulgte Rv4, som er en vakker vei med flott natur og fjellandskap.

Etter noen timers kjøring ankom vi Aulestad, og her hadde jeg en spesiell overraskelse på lur. Jeg skulle servere pizza fra pizzaovn på min motorsykkel ved Bjørnstjerne Bjørnsons hjem. Stemningen var høy, og alle likte både den hjemmelagde pizzaen og den historiske atmosfæren rundt plassen.

Etter å ha kostet oss på Aulestad fortsatte vi turen til vår neste destinasjon, Dombås. Veien tok oss gjennom vakre fjellandskap og dype daler..

Etter å ha passert Dovrefjell, kom vi til Dombås, en sjarmerende by med flotte omgivelser. Vi tok en pause med litt mat og drikke før vi fortsatte videre mot Steinkjer.

Veien fra Dombås til Steinkjer tok oss gjennom varierte landskap, med skogkledde åser og frodige enger. Vi fulgte veiene som førte oss til vårt første overnattingssted, Steinkjer Camping. Etter en lang dag på veien var vi både våte og slitne, og det var godt å komme frem til campingplassen. Vi slo opp våre telt, og til tross for den fysiske anstrengelsen, var det en følelse av tilfredshet over å ha fullført dagens etappe.

Steinkjer Camping tilbød oss et hyggelig og komfortabelt opphold for natten. Vi kunne slappe av, tørke klærne våre i teltet og nyte litt velfortjent hvile. Atmosfæren på campingplassen var vennlig.

Denne første dagen av vår motorsykkel reise fra Drammen til Steinkjer ga oss en smak av frihet og eventyr. Fra Bjørnstjerne Bjørnsons hjem på Aulestad, gjennom vakre fjellandskap og til vår ankomst på Steinkjer Camping, var det en reise fylt med opplevelser og minner.

Gled dere til fortsettelsen av vårt eventyr og de kommende dagene på veien.

Les også:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *