Pan America pizza

Dette er en pizza som er oppkalt etter motorsykkelen min. Grunnen til det er at den har alt av det jeg kan ønske meg på en motorsykkel. Tenker det må være det perfekte navnet på en pizza som har det samme.

Ingredienser

• Pizzabunn
• fri mengde storfebiff
• Valg fri mengde Pepperoni
• Valg fri mengde snikke
• Valg fri mengde Kjøttboller
• 1 stor Champignon
• 1 glass eller boks med pizzasaus
• 300 g raspet ost
• 5 små tomater etter ønske, skivet
• løk i ringer jeg er mest glad i rød
• 1 ss olivenolje
• tørket eller som jeg foretrekker fersk timian eller oregano

Fremgangsmåte

Jeg bruker ikke mye energi på å lage pizzadeigen, dette er selvfølgelig smak og behag. Mitt valg havner nesten alltid på de gode og praktiske deigemnene fra Western bakeri. Kjekt og ha i frysen, Er bare og ta opp en dag eller to før de skal brukes. 2 stk i pakken. Kan kjøpes på Kiwi eller Meny. Disse er lette og luftige å jobbe med.

• Legg på pizzasaus med en skje, roter ut sausen i sirkler.

• Drys så raspet ost, ikke for tykt lag.

• Så fordeler du tomatene og løkringer.

• Skjær biff i tynne strimler eller små bitter, jeg foretrekker litt olivenolje over. Fordel kjøttet og dryss over urter.

• Stek pizza på høy varme i ovnen, 8–10 minutter på 220 °C, eller gjør du som meg og steker den i Ooni, en pizzaovn som kan nå opp til 500°C på kun 15 minutter. Dette er varmt nok til å kunne steke skikkelig pizza med tynn bunn på kun 60 sekunder og gir fantastiske resultater.

Les også:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *